Vertraging fabriek

Als de fundatie klaar is zouden we graag zo spoedig mogelijk door willen gaan met de bouw van het huis. Echter het is al enige tijd duidelijk dat er een leveringsprobleem is met het lager voor het huis.

Bouwen in de winter is sowiso geen pretje echter het lijkt erop dat er niet anders op zit. Januari wordt als eerst mogelijkheid genoemd maar ik hoop nog steeds op dit jaar.

Domespace V2 is gebasseerd op een ander principe dan de domes die al 30 jaar gebouwd zijn.  De box-technology houdt eigenlijk in dat er nog meer pre-fab wordt aangeleverd wat de bouwtijd voor het wind en water dicht maken aanzienlijk verkort. In de praktijk heb je wel langer een kraan nodig maar die stond er toch al  😉

Ondertussen gaan we maar rustig verder met de fundatie.

 

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *