Aftellen begonnen

Het is een week geweest met zowaar weer eens wat activiteit op de kavel. Het lager had nog een zwaar punt tijdens het draaien wat opgelost diende te worden. Dat was uitgesteld vanwege de Corona. Maar aangezien het hout eraan zit te komen werd het nu toch wel tijd om dit te doen.

Voor / na

Zoals al verwacht zit er teveel vet in het lager waardoor de kogels niet meer kunnen rollen. Dus alle kogels eruit, vet eruit en opnieuw de kogels erin.

Heel voorzichtig de draaikrans erop en proefdraaien. Het is gelukt, het lager draait nu zonder problemen is daarmee gereed.

Vandaag is ook de datum afgegeven wanneer het hout komt. Dat gaat 4 augustus worden. Na een week zal het er dan heel anders uit zien als het framewerk erop staat. We durven nog niet te hard te juichen maar het is nu dichterbij dan ooit. Echter na het plaatsen van het frame zal er toch nog even een paar weken weer rust zijn want…. de fabriek is wegens vakantie gesloten.

Je verzint het het niet…….

Maar het aftellen is wel begonnen.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *