Small Update

Veel mensen rijden langs en maken foto’s van het ingepakte huis. Het is bijna een bezienswaardigheid op zich zelf. Op dit moment zijn we vooral binnen bezig om ervoor te zorgen dat het huis de winter door komt. Aangezien er nog geen begane vloer in zit, schuift een tijdelijke vloer mee door de woning om ervoor te zorgen dat we bij de boven spanten kunnen komen. Balanceren op zo’n 5 meter boven de grond. Het gaat daarom niet vlot. Alle panelen voor het fixeren van de bovenspanten zitten er nu wel in. Daardoor is bijna harde wind het geheel nu zo stabiel dat het afdekzeil niet maar alle krachten op hoeft te vangen. Nu is het in de beits zetten van de bovenspanten aan de beurt. De zichtbare delen kan ik nog niet volledig bij dus alleen het constructieve gedeelte wordt gedaan. De eerste bewoners zijn er ook. Er wonen ondertussen vogels in het huis en die vinden het prima om droog te zitten tijdens de regen. Wel een beetje groot vogelhuisje.

Vandaag is er na veel vragen eindelijk nieuws uit Frankrijk. Dit jaar wordt er niets meer geleverd. Vertraging, een woord wat we ondertussen maar al te goed kennen helaas. Toch valt het het mee, het is deze keer maar 1 week. Als men de belofte na komt dat wordt al het hout geleverd in week 3 van 2021. Fingers crossed……..

12/1/2020 Fingers crossed heeft niet geholpen. Week 3 is ondertussen al weer verschoven naar week 5 🙁 Betrouwbaarheid van de leverancier is, op z’n zachts gezegd, belabberd in dit hele traject tot nu toe. Helaas.

17/1/2020 En nogmaals verschoven, zucht. Week 5 is week 7 geworden. Dat betekent dat we het dubieuze punt van 6 maanden afwachten bereikt hebben na het voltooien van de constructie.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *