Week 10

Levering in week 9 is niet gehaald. Er was al bekend dat men niet langer vanuit Frankrijk zou komen om te helpen met het afbouwen. Ondertussen wel met Nederlandse timmerlieden een afspraak kunnen maken om het huis wind en waterdicht te maken. Maar dat blijkt helaas hoogstwaarschijnlijk voor niets.

Na een minder prettig gesprek met de leverancier in Frankrijk kan gesteld worden dat deze failliet is. Zij hebben geen enkel financieel middel meer om aan hun leverings- en betaalverplichtingen te kunnen voldoen. Het hout voor onze dome-woning ligt klaar maar zonder geld, geen transport. Na veel gesprekken is er besloten deze levering niet te laten liggen in Frankrijk. Onbevredigend is dat de levering wederom door ons betaald dient te worden maar op 2 maart zal het hout op locatie arriveren.

Nadeel is wel dat we daarmee nog steeds niet alles hebben. We moeten ook nog isolatie, ramen en dakbekleding organiseren. En het resultaat is dat we volledig zelf moeten gaan bouwen. Dat zal een aanslag opleveren op het tijdschema maar een andere oplossing lijkt er voor nu niet te zijn. 1 ding is zeker, kado krijgen we deze woning niet, in geen enkel opzicht.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *