Fixatie en onderschil

Gelukkig hadden we nog wat schroeven zelf in voorraad in de gewenste maat. Daarom wel alvast kunnen starten. Eerste taakje is tijdrovend. Alle onderspanten moeten op de juiste afstand gezet wordne. Dooor de lengte kun je namelijk rustig 15 cm fout uitkomen op het uiteinde. Alle fixatie platen erin.

Nu dat klaar is kan de larix onderschil erin. Maar we moesten eerst nog wachten op de schroeven. Gelukkig helpt de Hollandse nuchterheid en heb je die binnen 24 uur. ( wat een verademing zaken doen met Nederlanders 😉

De Larix platen zijn aan de buitenzijde/rand te groot om in je eentje te kunnen hanteren. Daar heb ik (weer) een paar extra handjes nodig maar de gedeelte voor de schuipui en voordeur gaan prima. Hier loopt de schil niet tot de buitenste rand. Dus daar maar begonnen.

Boven op de foto het gedeelte bij de schuipui. De uitstraling is prachtig. Het zal nog wel wat geeler worden maar dan is het contrast met de douglas nog steeds prima 🙂

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *