Van buiten naar binnen

Het mooie weer wordt langzaam aan minder en we hebben buiten nog wel wat klusjes te doen.

Alle tussenspanten zijn aangebracht zodat deze straks met isolatie gevuld kunnen worden. Door wat kleine probleempjes met het geleverde hout voor de kozijnen van de andere ramen kunnen deze boxen niet afgerond worden.

En omdat er regen voorspeld werd zijn we ook in het donker bezig geweest om het huis weer in te pakken.

Omdat er buiten dan niet zoveel meer gedaan kan worden voor er nieuw materiaal komt, zijn we binnen verder gegaan met de verdiepingsvloer. Dat verliep eigenlijk allemaal redelijk voorspoedig. Alleen het kleine mini balkon was nog even puzzelen maar het resultaat is wel indrukwekkend.

Volgende fase is het aanbrengen van de verdiepingsvloer zodat we er ook op kunnen lopen.

En danmoeten we tevens nog even nadenken over de trap.

Het blijkt dat, het stootbord waar deze tegenaan komt, betekent dat we treden te kort komen. Daarvoor zal ik toch nog even terug naar de tekentafel moeten. Het zou zonde zijn als deze er niet in zou komen of opnieuw gemaakt moet worden.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *