Nalevering

Deze week is er na heel wat getouwtrek een vrachtwagen uit Frankrijk gekomen. Deze was slechts slechts voor 30% gevuld en bij lange na niet met de materialen die we verwachten. Ramen, deuren, dak, niets van dat alles is gekomen maar zou wel moeten. Immers er zouden nog twee vrachtwagens komen. Dat zullen er nu dus wel drie worden als we deze meetellen.

Deze week is de nalevering van het aftimmerhout voor de schuifpui en de voordeur afgeleverd. Om de vrachtwagen nog enigzins te vullen zijn ook houtvezelplaten toegevoegd. Deze kunnen we mooi voor de binnenmuren gebruiken aangezien de isolatie daarvoor expliciet bij ons belegd werd.

De CNC machine is duidelijk druk geweest. Het hout is een bonte verzameling van latten, balken en plaatmateriaal onder hoeken en rondingen gezaagd. Iets wat met de hand toch zeer lastig te realiseren is. Dus daar zijn we heel blij mee. We kunnen nu op regenachtige dagen verder om het gedeelte bij de schuifpui en voordeur nu ook dicht te maken. Aangezien de deuren er zelf niet zijn zal dat dichttimmeren worden tot die er zijn.

(reststukje voor de verdiepingsvloer. bijzonder stukje snijwerk 🙂

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *