Winterse trekjes

Het is 21 december geworden en meteen lijkt het wel of de winter ook gestart is. Het dak is nog niet af en de kou maakt het lastig(er) om dit te voltooien. Er zijn naast het afronden van het dak genoeg klusjes te doen wat je prima kunt doen met handschoenen aan .

We hebben op het stukje, wat straks de terp rond het huis moet worden, tijdelijk een trap gemaakt. Hierdoor kunnen we straks makkelijker de woning in. De gehele terp laat nog wel even op zich wachten omdat we simpelweg heel veel klei/aarde/zand nodig hebben. Dus als iemand nog over heeft ….. 😉

Van pallets en wat 2de hands vlonderplanken is een trap gemaakt die bijna tot aan de voordeur reikt. Er zal nog een kleine aanpassing nodig zijn om de overstap te verkleinen. Voor de overstap zal het huis (de voordeur) in de juiste positie gedraaid moeten worden.

Van dezelfde (2de hands) vlonderplanken ook direkt het bordes bij de voordeur gemaakt. Ze zullen nog schoongemaakt moeten worden als de vorst eraf is maar het ziet er in ieder geval netjes uit bij de entree.

En het winter weer levert wel mooie plaatjes op. Daarom een paar, gewoon voor de fun. 🙂

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *