5 Januari 2022

Tussen de buien door en gemiddeld een 3 a 4 uur per dag is het dan eindelijk zo ver. Na drie weken hebben we de bovenste ring bereikt met het Red Cedar.

Dat mag ook wel want de bundels met Shingles begint behoorlijk te slinken. Er zijn ondertussen meer dan 12.000 spijkertjes verwerkt en ook daar is van de voorraad het einde van inzicht. Er moet nog wel een stuk boven de schuifpui gedaan worden en tussen de hoge ramen. Of we daar genoeg voor hebben zal in de praktijk blijken.

Deze week gaan we eerst verder met het top-stuk aangezien er weinig wind en geen regen voorspeld wordt. Daarvoor moeten we buiten het bakje van de hoogwerker aan de gang.Dat zou perfect zijn om de planken daar aan te brengen en het laatste stukje blauwe afdekzeil te kunnen verwijderen. Hopelijk lukt dat in een dag….

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *