2 februari 2022

Het is de afgelopen dagen stormachtig weer met harde regen. Maar dat maakt niet zoveel uit.

De Red Cedar zit er op. Er moeten nog een paar shingles op onder de plek waar de hoge ramen moeten komen maar de rest is gereed. We hebben sedert 4 augustus 2021 niet meer van de oplichters uit Frankrijk vernomen en de ramen vormen dus wel een zorgpuntje. Onze verwachting is dat deze ramen er komende tijd niet in zullen komen. Alle loszittende folie is daarom maar vastgeplakt en dat heeft een hoop geluid gescheeld met de storm. Van de zomer maar kijken hoe we hier verder mee omgaan.

Voor het bovenste gedeelte, welke voor 80% klaar is, is het wachten op windstil droog weer. Misschien later in de komende week.

Maar slecht weer betekent dat we binnen aan de gang gegaan zijn. Omdat we ook niet de originele voordeur en schuifpui hebben maken we alles pas aan de huidige situatie.

We zijn het ondertussen gewend. Alles is weer onder rare hoeken en afwijkende constructies. Voor zover het lukt handhaven we de originele tekening en passen dit alleen aan op de voordeur die er nu inzit. Het is isolatie plaatsen en afwerken met fermacell. Hier komt dan straks de leemstuc op.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *