Oktober

Zolas vorige keer al aangegeven is het dan eindelijk zo ver. We zijn allemaal uit de stacaravan verhuist naar de UFO. De douchecabine is geïnstalleerd in de badkamer. Het is een dichte variant die we midden in de ruimte hebben staan. Dus douchen kunnen we voorlopig. De keuken is klaar en de vloer waar de tegels gepland waren ligt erin.

Keuken is gereed en na lange tijd kunnen we weer aan een eettafel zitten. Dat is gedurende de tijd in de caravan ook niet meer voorgekomen mede door ruimte gebrek. Ook het woonkamer gedeelte is klaar.

Uiteraard is het laatste grote project de hoge ramen. Het ontbreken ervan zorgt ervoor dat we beduidend minder licht binnen krijgen dan gewenst. Daar sparen we op dit moment voor zodat deze er volgend jaar zomer ook in kunnen.

Op dit moment zijn we in de hal bezig om het laatste stukje vloer in te krijgen en het toilet af te ronden. Dan zal na een aantal afwerkingsklusjes de laatste delen van de houten vloer erin moeten en uiteraard de definitieve badkamer. Genoeg te doen nog.

Ondertussen is de AvroTros nog even langs geweest. Die wilde graag een rapportage maken maar daar hebben we nee tegen gezegd in dit stadium. Het blijkt dat er toch weer niets zo variabel is in Oosterwold als de doorwaadbare zone want brutaliteit neemt al snel weer de overhand.

Zonder daadwerkelijke inhoud krijg je dan ook niet de informatie die je als kijker wellicht zou verwachten.

We krijgen wel vaker vragen van televisie of ze mogen filmen en het antwoord is eenvoudig. Als we de buitenzijde gereed hebben is het vroeg genoeg om de vraag te stellen. En aangezien de rechtszaak niet voorspoedig verloopt, duurt het simpelweg langer. De curator in Frankrijk is nu eenmaal niet 1 van de vlotste.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *